Аксесоари за Male Edge

Поръчайте сега и започнете още днес

Омекотяващ предпазител за MaleEdge

Поръчай аксесоари за Male Edge

Омекотяващ предпазител за MaleEdge, предназначен да обгръща частта на пениса, където се поставя гумената каишка. Често се случва каишката да раздразни чувствителната кожа на пениса и това може да създаде дискомфорт. С този предпазител ще ви е по-удобно да носите уреда за пенис-уголемяване. Изработен от дунапренен медицински материал с високо качество и хипоалергични свойства.

ЦЕНА: 10 лв.

 

Мек уплътнител за уреда MaleEdge

Поръчай аксесоари за Male Edge

Уплътнителят е мек, изработен от медицинска марля с хипоалергенни свойства. Размерът му е универсален и служи за покриване на пениса там, където кожата е най-чувствителна. Уплътнителят не позволява на гумената каишка да раздразни тъканта и по този начин уредът за пенис-уголемяване MaleEdge няма да ви убива и ще се чувствате по-сигурни и спокойни докато го носите през деня.

ЦЕНА: 19 лв.

 

Резервна каишка за MaleEdge

Поръчай аксесоари за Male Edge

Без гумената каишка прикачването на уреда към пениса би било невъзможно, което я прави много важна. Каишката е разработена така, че се поставя лесно и регулира с лекота. Всеки MaleEdge се доставя с бяла каишка. След интензивно използване обаче ще се нуждаете от нова, понеже гумата често се протрива. Ако притежавате пакета Male Edge Basic ще ви се наложи да се запасите с допълнителни каишки.

ЦЕНА: 39 лв.

 

Бяла резервна каишка за MaleEdge

Поръчай аксесоари за Male Edge

Гумената каишка е важен компонент от уреда MaleEdge. Без нея прикачването му към пениса е невъзможно. Каишката е разработена така, че да се поставя лесно и да се регулира с лекота. При интензивно ползване на Male Edge в продължение на месеци, ще се нуждаете от нова каишка, понеже гумата често се протрива. Ако притежавате пакета Male Edge Basic ще ви се наложи да се запасите с допълнителни каишки.

ЦЕНА: 39 лв.