Пенис уголемяване без рискове

Често задавани въпроси

 • Какъв е средния размер на пениса?

  Университетът в Кинсли е провел проучване, което е установило, че средният размер на пениса при мъжете между 18 и 50 години е от 10 до 16см. Въпреки всичко, всеки мъж изпитва съмнение в големината на своето мъжество и малко или много желае да го уголеми.

  В това няма нищо лошо – за нас процедурата по увеличаването размера на пениса е равностойна на всяка една разкрасителна процедура, която мъжете и жените практикуват – от бръсненето и поставянето на грим, до ходенето на фитнес и увеличаването на бюста. Понякога на човек му трябва малко – дори няколко сантиметра, за да добие самочувствието, което заслужава.

 • Откъде мога да закупя продуктите MaleEdge, PenisXXL crème и PenisXXL tablets?

  На този сайт ще откриете онлайн магазин, който предлага и трите продукта, включително и разновидностите на MaleEdge, съдържащи много и разнообразни аксесоари. Можете да поръчате един вид продукт, два в комбинация, или и трите, като за всеки пакет има съответно промоционално намаление.

  Доставката ще се извърши изключително дискретно. Опаковката на пакета е неутрална, а на етикета ще бъде написано „Козметика” или нещо друго, така че дори от транспортната фирма няма да разберат какво получавате.

  Можете да направите и поръчка чрез онлайн магазина на фирма sexwell.bg. Условията за доставка са същите – пълна дискретност!

 • Кой продукт е най-подходящ за мен - удължител Male Edge, Penis XXL крем или Penis XXL таблекти?

  Всеки от изброените продукти е ефективен сам по себе си, но употребата на трите Ви гарантира не само качествено, но и по-бързо пенис уголемяване, както и активна грижа за сексуалните финкции в дългосрочен план.

  Уредът за пенис-уголемяване MaleEdge е революционен пенис-уголемител известен по цял свят. Действието се извършва чрез постепенно прилагане на тракция – метод, който стимулира деленето на клетките, както и кръвопотока в дадената област. Клиничните изследвания показват, че след употребата на MaleEdge процентът на растеж може да достигне до 24% на дължина и 19% на дебелина в рамките на няколко месеца.

  PenisXXL крем е козметичен продукт за увеличаване размера на пениса, подобряване на ерекцията и засилване на либидото. Действието му е медицински и практически доказано. Предназначен е за външна употреба, като след всяко нанасяне ерекцията се подобрява – благодарение на съдоразширяващият ефект на жожобата. Целта на този продукт е да осигури на Вас и Вашият партньор по-продължително удоволстви, като същевременно бъде напълно безвреден и достъпен за всекиго.

  PenisXXL таблети са натурален продукт, стимулиращ естествения механизъм за растеж на тялото– чрез делене на клеките. Редовният прием на таблетите PenisXXL повишава либидото, улеснява и подобрява твърдостта и дълготрайността на ерекцията. Таблетите са напълно безвредни, а всяко действие, което предизвикват, се постига по съвсем естествен начин. Също така, никой няма да разбере, че ги приемате, освен ако не споделите сами – таблетите не предизвикват ниаквко изменение в организма Ви, както и не променят вкуса/количеството на спермата.

 • Трябва ли да се консултирам с лекар преди да използвам Male Edge, PenisXXL tablets и PenisXXL creme?

  Не. MalеEdge се доставя с лесни за използване инструкции, които обясняват как точно да използвате уреда и как той ще увеличи пениса Ви. Употребата му е напълно безопасна, не съдържа части, които да са изработени от вреден материал, или части, които могат да Ви наранят.

  Нагласянето на MaleEdge се извършва в няколко лесни стъпки и не крие никакви рискове за здравето Ви. Умишлено, уредът е изработен изцяло от олекотена пластмаса, така че няма да Ви тежи и да предизвика дискомфорт.

  PenisXXL таблети са на билкова основа, което ги прави напълно безопасни. PenisXXL крем също е безопасен, но е препоръчително преди употреба да поставите известно количество на китката си, за да проверите дали кожата Ви няма да реагира по някакъв начин.

 • Таблетките и кремът Penis XXL със сигурност ли помагат?

  Резултатите варират при различните мъже, но ние нямаме клиент, който да се е оплакал от липса на положителен резултат. Много хора твърдят, че са постигнали най-добри резултати, използвайки комбинация от удължител с таблетки и крем.

  По този начин MaleEdge уголемява пенисът Ви чрез тракция, таблетите повишават либидото и допълнително ускоряват уголемяването, а кремът стимулира кръвообращението.

 • С какво се различава Penis XXL крем от таблетките?

  Едно от нещата, което отличава продуктите един от друг е начинът на приложение. Кремът е предназначен за външна употреба, като формулата се абсорбира и усвоява веднага от тъканите на пениса, което дава бърз резултат в оросяването на члена и повишаването на либидото.

  Таблетките се приемат перорално, по две на ден, и оказват влияние върху уголемяването на пениса. Така таблетите и кремът взаимно се подпомагат – докато кремът подобрява оросяването, таблетките получават по-добра основа за естественото увеличаване на клетките.

 • По колко хапчета PenisXXL трябва да пия, за да има ефект?

  За най-добри резултати и сигурно уголемяване, приемайте по две таблетки веднъж дневно, с достатъчно количество вода. Всяка опаковка съдържа по 60 таблети, което значи, че 1 опаковка ще ви бъде достатъчна за един месец употреба. По-малък брой приемани хапчета, както и нередовен прием, могат да забавят уголемяването на пениса. Препоръчително е да не предозирате!

 • PenisXXL същите хапчета ли са като Виагра?

  Не. Penis XXL таблетки е натурална хранителна добавка, която спомага уголемяването на пениса, а не предизвикването на ерекция. По-силната ерекция се появява в следствие на пенис-уголемяването, благодарение на подобреното от билковите съставки кръвообращение в половия член. Всяка една положителна промяна в сексуален и физически аспект се дължи на естественото уголемяване.

 • Безопасни ли са PenisXXL таблетите и имат ли странични ефекти?

  Таблетките са изработени посредством употребата на билкова формула, напълно безопасна за Вашето здраве. До този момент никой наш клиент не се е оплакал от проявена аалергична реакция или страничен ефект.

  Въпреки всичко, ако имате алергии, страдате от заболяване или просто изпитвате някакво съмнение, консултирайте се с Вашия личен лекар преди употреба.

 • След колко време се появява резултатът от таблетите PenisXXL?

  Първите резултати се забелязват незабавно – няколко седмици след ден първи от приема на таблетите. Наблюдава се повишаване на либидото, както по-твърда и продължителна ерекция. Промените в размера на пениса се забелязват между три до пет месеца на постоянен прием.

  Промените в размера на пениса се постигат при правилна употреба след 3-4 месеца.

 • Безопасна ли е употребата на крем PenisXXL?

  Напълно! Кремът PenisXXL не съдържа химически вредни вещества и е напълно клинично и дерматологично тестван. Основните му съставки вкючват екстракт от жожоба и други природни добавки, които оказват благоприятно дерматологично влияние върху половият член.

  Употребата не се препоръчва, ако имате нараняване, обрив или каквото и да е било кожно раздразнение на пениса – в такъв случай трябва да се консултирате със специалист.

 • Как трябва да употребявам крем PenisXXL?

  Няма никакви ограничения в използването - можете да употребявате както преди, така и след полов акт (като чисто козметичен продукт).

  Ако имате проблеми с ерекцията в следствие на стрес, също можете да прилагате крема. Екстрактът от жожоба стимулира активно кръвопотока в члена, което ще освободи пълният потенциал на ерекцията Ви!

 • Кога трябва да използвам крем PenisXXL?

  Няма никакви ограничения в използването - можете да употребявате както преди, така и след полов акт (като чисто козметичен продукт).

  Ако имате проблеми с ерекцията в следствие на стрес, също можете да прилагате крема. Екстрактът от жожоба стимулира активно кръвопотока в члена, което ще освободи пълният потенциал на ерекцията Ви!

 • Трябва ли ми лекарско предписание за крема PenisXXL?

  Не. Съдържанието на крема не включва опасни за здравето медикаменти. Въпреки всичко, ако имате някакви съмнения относно начина, по който кремът ще взаимодейства с кожата Ви (имате известни алергии или пък кожна болест), е желателно да се консултирате със специалист-дерматолог, или личният си лекар.

 • Някой ще разбере ли, че употребявам крем PenisXXL?

  Това е деликатна тема за всеки мъж и малцина споделят открито за употребата на каквито и да е продукти за подобряване на сексуалната функция. Бъдете спокойни – никой няма да разбере, че употребявате крема, освен ако не споделите.

  След като поръчате, продуктът се доставя в напълно дискретна опаковка, така че никой няма да разбере какво сте поръчали.

  Също така, кремът не оставя специфична миризма след употреба. След като изсъхне не оставя кожата мазна, така че партньорката Ви няма да заподозре употребата на този крем.

 • Мога ли да нося MaleEdge докато работя или спя?

  MaleEdge е изработен от олекотен пластмасов материал и не тежи. Можете да носите уреда по време на работа, освен ако не извършвате тежък физически труд. Нужно е само да обуете по-широки боксерки и панталон, и никой няма да забележи, че го носите. Анатомичният дизайн на MaleEdge ще пасне идеално по тялото на пениса.

  Ако по време на сън се въртите прекалено много, можете да изпитате дискомфорт. В случай, че спите предимно по гръб или настрани, няма да имате проблеми с носенето на екстендера през нощта. Най-добре е да опитате сами и да разберете кое е най-комфортното за Вас.

  Евентуалната ерекция по време на сън също не е проблем - MaleEdge ще се пригоди към ъгъла на ерекцията, благодарение на подвижната си структура. Ако все пак усетите, че Ви е некомфортно, без никакви проблеми можете да освободите пениса от механизма.

  MaleEdge в спалнята MaleEdge в леглото MaleEdge по време на сън
 • Мога ли да нося MaleEdge колкото пожелая и ще получавам ли резултати?

  Резултатите от пенис уголемяването зависят главно от общия брой часове, през които сте носили уреда, както и силата на тракцията, която сте използвали.

  MaleEdge предлага стартова програма, която представлява постепенно увеличаване на тракцията и часовете за носене според седмицата. Първите шест седмици часовете за носене на MaleEdge съвпадат със седмицата (1 седмица = 1час, 5 седмица = 5 часа и тн), като на всяка седмица съответства определена сила на тракция. След шестата седмица вече можете да носите уреда на най-високата тракция, колкото време пожелаете. За да получите желания ефект е нужно да ползвате MaleEdge минимум 26 седмици. След това можете да го носите колкото време пожелаете.

  Таблицата по-долу ще Ви помогне да се ориентирате в началната, шестседмична програма:
  СедмицаТракцияЧасове на ден
  1от 800 до 1200 гр.1
  2от 800 до 1200 гр.2
  31200 гр.3
  41200 гр.4
  5от 1200 до 2000 гр.5
  6от 1200 до 2000 гр.6
 • Трябва ли да следвам определена програма?

  Предвидена е стартова програма за първите шест седмици от носенето на екстендера – с цел да започнете постепенно. Желателно да бъде следвана, но, разбира се, никой не Ви задължава да го правите. Въпреки всичко, следването на програмата е задължително условие за възползване от двугодишната гаранция. Настрана от това, как и по колко ще носите своят MaleEdge зависи изцяло от Вашите предпочитания.

  Стартовият период се равнява на шест седмици, в които постепенно увеличавате тракцията. След края на шестата седмица започва да тече втори период с продължителност 20 седмици, през който MaleEdge се ползва с максимална тракция, но вече сами избирате по колко време да го носите. Колкото повече часове на носене натрупате, толкова по-бързо и ефективно ще се уголеми пенисът Ви

 • След като спра да нося MaleEdge, пенисът ми ще се смали ли?

  Не. Чрез тракцията се извършва стимулация на тъканните клетки, които започват да се делят и образуват нова тъкан. По този начин пенисът се уголемява по естествен начин – както се развива и през пубертета. Тъканта няма как да се свие към предишните си размери, така че след като получите желаната големина с MaleEdge, ще се наслаждавате на допълнителните си сантиметри завинаги!

 • Може ли MaleEdge да изправи извката на пениса?

  Да, MaleEdge е доказано ефективен в изправянето на пениса – между 60% и 90%.

  Някои мъже харесват извивките на пенисите си, но по-голямата част от тях искат членът им да е изправен. Уредът придържа пениса в изправена позиция и при растежа на клетките извивката се коригира. Така независимо накъде е извит пенисът Ви, той ще бъде безпроблемно изправен – напълно безболезнено!

 • Трябва ли да имам определени размери, за да ползвам MaleEdge?

  Не! MaleEdge е универсален. Пръстеновидната основа е достатъчно широка за всеки член

  Останалата част от тялото на MaleEdge безпроблемно се наглася според дължината на пениса Ви - с помощта на подвижните пръчици, а дебелината се регулира посредством гумената каишка. Няма значение дали сте обрязан, или не - можете да изберете дали да дръпнете кожата назад, или да я поставите напред и да сложите каишката върху нея.

  уголемяване за всеки член размер на пениса
 • Трябва ли да се консултирам с лекар преди да използвам MaleEdge?

  Не! MalеEdge се доставя с подробни инструкции, които обясняват как точно да използвате уреда и как той ще увеличи пениса Ви. Употребата на екстендера не крие риск за Вашето здраве, при правилна експлоатация.

  Настройката на MaleEdge се извършва в няколко лесни стъпки и не крие риск за Вас. Екстендерът е лек и няма да предизвика дискомфорт при носене и ерекция.

 • Ерекция и MaleEdge?

  Пенис-уголемителят МaleEdge е създаден специално за мъжете – по тази причина дизайнът е максимално съобразен с подвижността на пениса при ерекция. Основата може се движи свободно. Ако все пак Ви е некомфортно, без никакви проблеми можете да свалите уреда и при ерекция, и при отпуснато състояние.

  MaleEdge ерекция MaleEdge специално за мъжете Пенис-уголемителят МaleEdge
 • Каква е разлика между MaleEdge пакетите?

  Екстендерите MaleEdge в трите пакета (Pro, Basic и Extra) са еднакви, що се отнася до конструкция и функция. Разликата в цената идва от аксесоарите и екстрите, които са включени в съответния пакет.

 • Уголемяването ще намали ли ерекцията ми?

  Не! Носенето на MaleEdge дори подобрява силата на ерекцията. Това се случва благодарение на интензивното делене на тъканните клетки, както и повишеният кръвопоток в члена. Освен, че пенисът увеличава размера си на дебелина и дължина, продължителността и твърдостта на ерекцията също се подобряват. Действието на екстендера е изцяло във Ваша полза и по никакъв начин няма да ощети сексуалният Ви живот!

 • Възможно ли е MaleEdge да намали дебелината на пениса?

  Не. MaleEdge стимулира уголемяването на тъканта като цяло, така че дебелината на пениса ще се увеличи заедно с дължината. Потребителите отбелязват увеличение до 19% на дебелина и 28% на дължина. Няма опасност дебелината на пениса да се „стопи”, или пък да остане непроменена – множенето на клетките е цялостно. Можете да нагласите MaleEdge чрез гумената лента, която обгръща пениса така, както на Вас Ви е удобно – независимо дали сте обрязан или не.

 • Уголемяването ще личи ли в отпуснато състояние?

  Чрез увеличаване броя на тъканните клетки пенисът се уголемява цялостно – щом е по-голям в еректирало състояние, ще бъде по-голям и в отпуснато. При редовно и правилно използване на екстендера клетките се развиват в допълнителна тъкан и големината на пениса се забелязва както в отпуснато, така и в еректирало състояние, независимо дали сте обрязан или кожата покрива пениса Ви изцяло.