Споделен опит

Истории на хора, ползващи Male Edge*
*имената са променени

„Преди да се запозная с уреда MaleEdge бях един от всички онези мъже, които тайно изпитват недоволство от размера на пениса си. Разбира се влизах в графата „нормален”, но кой би се задоволил с „нормален”, аз исках да бъда малко над това! Ползвах какво ли не, хвърлих сума пари на вятъра... но не получих резултат. Накрая попаднах на MaleEdge и ми се стори доста интересен и различен, а и ми го препоръчаха като един от най-безопасните методи за уголемяване на пениса. Та си казах, какво пък, поне да знам, че съм пробвал всичко и че нищо не е свършило работа. Учудващо, скептицизмът ми се опроверга – след като започнах да нося MaleEdge ерекцията ми видимо се подобри, а няколко месеца по-късно започнах да забелязвам и промяна в размера. Наистина не вярвах, че ще подейства, но стана!” – Калин, 29г.

„Колкото и да се бием в гърдите какви шампиони сме в леглото, истината рано или късно излиза наяве - ако не пред самите нас, то пред партньорките ни. А ако писмото ми не беше анонимно, дори нямаше да кажа това! MaleEdge ми помогна да превърна думите си в реалност и сега, ако някой не вярва на това, което казвам, може или да попита жена ми, или да погледне и да се увери сам!” – Жоро, 31г.

„Аз съм жена, но предполагам мога да изкажа впечатлението си от MaleEdge. Първите няколко месеца дори не знаех, че приятелят ми го носи редовно. Разбира се забелязах, че издържа повече и това се отрази прекрасно на половият ни живот! Вероятно нямаше да разбера, че ползва този уред, ако сам не ми беше казал. Невероятно е, че такова малко нещо прави секса ни по-хубав! Никога не съм смятала пенисът му за малък, но промяната определено ми харесва и вече правим секс доста по-често. Представям си каква радост предизвиква този уред във вашият мъжки свят!” – Валя, 26г.

Истински истории от хора ползващи PenisXXL Крем*
*имената са променени

„По принцип не съм фен на козметичните продукти, като изключим обикновеният крем за бръснене, автършейв и така нататък. За крем Penis XXL научих от сайта sexwell.bg. Реших да си поръчам кремчето и MaleEdge удължителя, защото разбрах, че първото подсилва ерекцията, а уредът, освен че удължава пениса, коригира изкривяванията. Моят пенис е доста извит надясно и нито една от партньорките ми не ми е казвала, че й достигам G-точката, или нещо подобно. Тъй че с радост си ги поръчах и започнах да ги използвам. И двата продукта действат безотказно! Използвам MaleEdge oт месец и извивката малко по малко започва да се коригира, а кремът наистина направи ерекцията ми по-издържлива. Някъде трябва да отбележите, че продуктите намаляват и главоболието при жените! ;)” – Иван, 25г.

„Никога не съм си и помислял, че ще си купя нещо подобно, но ето, че го сторих. И не съжалявам! Кой би повярвал, че едно просто кремче би променило толкова много неща! Откакто започнах да използвам Penis XXL Crème ерекцията ми стана двойно по-издържлива и твърда. На всичкото отгоре имам желание за по-често правене на секс, което е прекрасно, защото партньорката ми е доста активна и преди все се оплакваше, че не я задоволявам напълно. Ето че благодарение на този продукт и аз, и тя получихме това, което искахме!” – Мартин, 22г.

Истории на хора, които са ползвали таблети PenisXXL*
*имената са променени

„Преди имах доста притеснения относно размерите си. Приятелката ми повтаряше, че я задоволявам напълно, но аз винаги си имах едно на ум. Толкова се бях отчаял, че вече обмислях да се подложа на операция. Слава богу, преди да направя тази огромна грешка, най-добрият ми приятел ми предложи таблетите PenisXXL – така или иначe нищо нямаше да загубя, затова реших да ги пробвам. Ето ме тук, година по-късно, но така и не стъпих в операционната – сега аз и партньорката ми се радваме на по-голямо сексуално удоволствие – и то само благодарение на тези малки таблетки! Знам, че е важно и ще го споделя – приятелката ми така и не разбра, че приемам таблетите, но определено забеляза промяната. Препоръчвам го на всички мъже, които са недоволни от размера си!” – Любо, 26г.

„Пенисът ми беше с „нормална” големина, тоест, уж нямало от какво да се притеснявам. Щастливо женен съм, имам две чудесни деца и е ясно, че нямам здравословен проблем, но хобито ми налага често да ползвам общи съблекални и бани, и когато се намирам сред толкова много голи мъже имам чувството, че имам най-малкият пенис на света. Чувството е ужасно! За мое щастие открих таблетите PenisXXL и след постоянната им употреба вече гордо „вадя на показ” гордостта си – и препоръчвам таблетите на всеки приятел, чието изражение по някакъв начин наподобява моето преди време.” – Георги, 34г.

„Още от гимназиалните години имах притеснения относно големината на пениса си. Това влияеше на самочувствието ми по ужасен начин и непрекъснато се тревожех, че ще разочаровам партньорките си. От толкова притеснения понякога изобщо не ставаше, защото мислех само и единствено за това. Така и не успях да свикна с тази мисъл, затова започнах да търся алтернативи за уголемяване. Баща ми е лекар, а и аз самият следвам медицина, така че държах да е нещо биологически издържано и безвредно. Колкото и отчаян да бях, нямаше да се примиря с някоя недоказана субстанция от химикали, затова продължих да търся, докато не попаднах на таблетите PenisXXL. Бях малко скептично настроен, но те се оказаха единствените, които отговаряха на капризните ми изисквания. Какво мога да кажа, освен – никога през живота си не съм се чувствал толкова уверен в себе си! Страховете от миналото изчезнаха и сега се представям отлично в леглото, а приятелката ми е много щастлива. Мога само да препоръчам на останалите мъже с проблем като моя да се обърнат към PenisXXL – той ще върне самочувствието в живота им!” – Емил, 22г.