MaleEdge – научна революция за уголемяване на пениса

По-голям пенис с Male Edge Пенисът спира биологическия си растеж около двадесетата година от живота на мъжа. Почти всеки човек на тази земя обаче се чувства неудовлетворен от това, което природата му е дала. „Мъжеството” неслучайно се нарича така – то е значима част от живота на мъжа и самочувствието, което идва от увереността в сексуалните способности, е от огромно значение за пълноценния живот.

Няма нищо лошо в това мъжът да има малък пенис. Природата ни е създала с цел да се размножаваме, но самият начин, по който действа интелигентният човешки мозък е винаги да търси начин за по-добро, за повече. В този ред на мисли е напълно естествено един мъж да пожелае да увеличи големината на пениса си. За щастие вече има безопасен начин растежът да продължи – с напълно клинично доказан ефект!

MaleEdge представлява тракционен уред, който стимулира естествения потенциал за растеж на тялото. Клиничните изследвания показват, че след употребата на MaleEdge процентът на растеж може да достигне до 24% на дължина и 19% на дебелина.

Желанието за „малко повече” е напълно нормално – а MaleEdge Ви дава сто процентовото решение как да получите тези няколко допълнителни сантиметра – лесно, сигурно и безопасно!

Изберете ВАШИЯ любим продукт

В момента предлагаме 3 пакета за уголемяване на пениса: Male Edge BASIC, Male Edge EXTRA и Male Edge PRO.

Голям пенис с Male Edge Basic

Male Edge BASIC

Съдържание на комплекта:

 1. MaleEdge уголемител: 1 бр.
 2. DVD с инструкции : 1 бр.
 3. Мерител: 1 бр.
 4. Гумена каишка: 1 бр.

Общо артикули в пакета: 4 бр.  
Увеличаване на пениса с Male Edge Extra

Male Edge EXTRA

Съдържание на комплекта:

 1. Всичко от MaleEdge Basic плюс:
 2. Гумена каишка: + още 1 бр.
 3. MaleEdge чантичка за път: 1 бр.
 4. Защитна подложка: 1 бр.

Общо артикули в пакета: 7 бр.  
Уголемяване на пениса с Male Edge Pro

Male Edge PRO

Съдържание на комплекта:

 1. Всичко от MaleEdge Extra плюс:
 2. Гумена каишка: + още 2 бр.
 3. Защитна подложка: + още 1 бр.
 4. Самозалепяща се лента: 1 бр.

Общо артикули в пакета: 11 бр.  

Открийте идеалният MaleEdge за Вас

Фирма SEXWELL е единственият оторизиран представител на MaleEdge за България. Чрез този онлайн магазин, както и на адрес www.sexwell.bg Вие можете да закупите пенис-екстендера MaleEdge. Не само това - при поръчка на който и да е продукт Male Edge, може да закупите комплект PenisXXL таблетки плюс PenisXXL крем на промоционална цена.

Ние ще Ви доставим MaleEdge независимо в коя точка на България се намирате. Също осъзнаваме, че дискретността за Вас е от изключителна важност, затова гарантираме, че ще Ви доставим поръчката в дискретна опаковка, така че никой, дори куриерът няма да разбере какво всъщност Ви доставя.

Съществуват три пакета за уголемяване на пениса: MaleEdge BASIC, MaleEdge EXTRA и MaleEdge PRO. И трите съдържат уреда за уголемяване MaleEdge, допълнен с различни екстри и аксесоари.

Спецификации за трите пакета MaleEdge можете да откриете в следната таблица:
MaleEdgeBasicExtraPro
ЦвятСиньо и бялоЗелено и черноЧерно и червено
Тракция1200г до 2800г.1200г до 2800г.1200г до 2800г.
Големина на пениса4см до 24см4см до 24см4см до 24см
Тегло65гр65гр65гр
КутияMaleEdge синяMaleEdge зеленаMaleEdge червена
Гаранция2 години2 години2 години
DVD с инструкцииДаДаДа
Достъп до интернационален форумДаДаДа
MaleEdge уред111
Линийка111
Гумена лента124
Туристическа чантичка011
Предпазна възглавничка012
Марличка001
Общ брой компоненти4711
Финална цена249лв289лв329лв

Включено във всички пакети:

Male Edge пенис уголемител в стилна опаковка
безплатно DVD с инструкции
мерител
безплатна гумена каишка.
*всеки комплект за уголемяване на пениса се различава по броя и видове аксесоари.

Нашата специална оферта!

При поръчка на който и да е продукт Male Edge, може да закупите комплект PenisXXL таблетки плюс PenisXXL крем на супер цена.

Сигурен успех за достигане на голям пенис

MaleEdge е 100% eфективен начин за постигане на голям пенис. Нашите клинични изследвания сочат, че големината на пениса се увеличава средно с 1.5см ширина и 5см дължина само след 5-месечна употреба. Ефективността е висока дори при мъже с изкривявания на пениса (болест на Пейрони), която MaleЕdge коригира с успеваемост от 50 до 90%.

Male Edge 100% ефективен за увеличаване на пенисаС пенис уголемителя MaleEdge можете да бъдете уверени, че всеки добавен сантиметър ще бъде перманентен. Казано с други думи, щом веднъж достигнете желаният от вас размер, то можете да спрете да използвате Male Edge веднага, без да се тревожите, че пенисът ви ще възвърне първоначалния си размер.

Нашите изследвания сочат, че средният процентен растеж може да достигне до 24% на дължина и 19% на дебелина – никой друг пенис уголемител не може да се мери с това!